Verhoog de frequentie

Verhoog de frequentie

Je bent hier niet gekomen om een gebroken wereld te repareren. Je bent hier gekomen om een nieuwe wereld te creëren doormiddel van je gedachten, intenties en acties.

Je bent hier niet gekomen om te vechten met donkere krachten, die je wilt winnen door te vechten. Je bent hier gekomen om de frequentie te verhogen, ondanks de chaos en de onrechtvaardigheid die om je heen ziet.

Stap uit de dualiteit

Ja, je bent een krachtig wezen van liefde. Ja, je bent een huis van licht. Wanneer je tot dit besef komt, kun je soms het gevoel hebben dat je de wereld moet redden, dat je alle mensen wilt redden van het duister, de controle en manipulatie die je zo helder om je heen ziet.

Maar, als we even pauzeren en een stapje naar achteren zetten, dan zien we het grotere plaatje en beginnen we op te merken dat de ‘mindset’ van vechten, corrigeren, repareren en strijden een denkwijze is die voortkomt uit 3D dualiteit.

Als we een compleet nieuwe wereld willen creëren die gebaseerd is op liefde, harmonie, mededogen en barmhartigheid dan moeten we deze frequentie eerst in onze eigen wezen vasthouden.


Hoe verhoog ik mijn frequentie?

Je verhoogt je eigen frequentie door je bewust te zijn van hetgeen je wilt creëren. Door deze liefde, barmhartigheid en harmonie in onszelf te belichamen en door te zijn wat we willen creëren. Door het vast te houden in ons hart.

Hoe kunnen we meer liefde, meer compassie, meer begrip hebben voor alles wat we zien gebeuren in de wereld? Dit kunnen we doen door onze aandacht af te halen van het haten van de oude systemen, de overheid, degene die ons willen controleren, de ‘slechteriken’ en de mensen die erop uit zijn om ‘ons te pakken’.

Dit is een slachtoffer mentaliteit en we zijn geen slachtoffers. We herinneren ons wie we zijn. Dit herinneren kan gevoelens oproepen van boosheid of rechtvaardigheid. Het is begrijpelijk maar is het is belangrijk om deze gevoelens niet te lang vast te houden in ons hart.

Vergeving en zelfheling

Net zoals je hebt geleerd dat je door anderen te vergeven ruimte krijgt om zelf te helen, zo zullen we ook vergeving moeten schenken aan anderen die de aarde en de mensheid al zolang schaden. Alleen dan kunnen we onszelf bevrijden van het lijden. Vraag jezelf af in hoeverre je vasthoudt aan lijden.

Kan ik vergeven en pijn loslaten en binnentreden in een plaats van complete onvoorwaardelijke liefde? Kan ik gevoelens loslaten waarbij ik de drang heb om onrechtvaardigheid te corrigeren en kiezen voor een hoger pad?

Waar ben jij je bewust van?

Het is nu het juiste moment om in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen, waar ben ik me bewust van? Nu is NIET het moment om je klaar te maken voor een strijd en gevecht om de ‘vijand’ uit te schakelen.

Nee, nu is het moment om boven de strijd uit te stijgen en onze krachten terugvorderen als schepperwezens zodat we een nieuwe wereld geboren laten worden die zo’n hoge frequentie vasthoudt. Een frequentie dat niet gefundeerd is op licht versus donker, goed versus slecht, goed versus fout. Voel je het verschil?

Word meester van jouw creatie

Nu is het moment om de slagen en een meester te worden. Meester van jouw realiteit. Het is tijd voor de visionairs, de creatievelingen en de ‘change makers’ om aan het werk te gaan het nieuwe te bouwen.

We willen niet onze nieuwe wereld bouwen op oude manieren van denken. Laten we in plaats daarvan een realiteit geboren worden die totaal onherkenbaar is van de wereld die we nu voor ons zien.

Alles begint bij jezelf

Om vrede en harmonie te creëren op de wereld moeten we dit eerst vinden in onszelf. Ik nodig je uit om je hand op je hart te plaatsen en te zeggen: “Ik ben hier om een nieuwe realiteit te creëren die gebouwd wordt op liefde, vrede en geluk.

Ik kwam hier om een diepe kennis vast te houden in mijn hart van wie ik ben en mijn kracht terug te eisen als een soeverein goddelijk wezen van licht zodat ik anderen om mij heen kan inspireren om hetzelfde te doen.

Ik kwam hier om de frequentie van onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf en voor de gehele mensheid volledig vast te houden en als gevolg hiervan zal deze liefde uitvloeien zodat iedereen zal ontwaken en hetzelfde zal beginnen te doen.”

Lee Caroll – Kryon