Healing Friesland

Achtergrond

Het verhaal van Dr. Eric Pearl 

Spontane genezingen

Eric Pearl had al 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als chiropractor toen zijn patiënten hem (in 1993) begonnen te vertellen dat ze zijn handen op hun lichaam voelden – zelfs wanneer hij hen niet fysiek aanraakte. Al snel kwamen er meldingen binnen van wonderbaarlijke genezingen van kanker, Aids-gerelateerde ziektes, epilepsie, het chronisch vermoeidheidssyndroom, multiple sclerose, reuma, artritis, aangeboren afwijkingen, hersenverlamming en andere ernstige aandoeningen. Al deze genezingen vonden plaats wanneer Eric gewoon zijn handen in hun buurt hield – en ze blijven gebeuren tot op de dag van vandaag.

Eric Pearl - the reconnection

Biografie

Het verhaal van dr. Eric Pearl gebeurde niet "zomaar". Het had een doel, en niet zomaar een doel. Eric Pearl heeft meer dan 100.000 mensen wereldwijd 'opgeleid' om te werken met deze hoge frequenties. Hij werd hiervoor niet voor niets 'gekozen'. De hele biografie blijft wonderlijk om te lezen. Het boek The Reconnection, Heal others-heal yourself is in 27 talen vertaald waaronder in het Nederlands. Daarna verscheen een tweede boek, Solomon speaks on Reconnecting your life. Net zo indrukwekkend.

Het voelen en doorgeven van deze universele energie, in combinatie met de inzichten die het tweede boek brengt je op een pad van groei, spirituele groei. Wil je het meer lezen? Klik dan hieronder of bestel het boek. Een echte aanrader.

DNA activatie Reconnective Healing

Wetenschap

Toen Eric Pearl in 1993 startte met Reconnective Healing® en het verspreiden van zijn ervaringen kon hij rekenen op steeds meer belangstelling van vooraanstaande wetenschappers. De kwantumfysica maakte zijn opmars en Eric Pearl werkte samen met meerdere wetenschappers om het fenomeen van Reconnective Healing® wetenschappelijk te 'bewijzen' en te onderbouwen. Inmiddels is er veel meer bekend over energie, de werking van ons universum en kwantumdeeltjes. Toch blijft de energie die gebruikt wordt bij Reconnective Healing bijzonder, omdat dit een nieuwe vorm van energie blijkt te zijn.