Reconnection Friesland

Over Terra Reconnection

Reconnective Healing® | Reconnection®

Her-verbinden met de Bron

In de lente van 2012, twee weken voordat Eric Pearl met het Reconnection Team in Amsterdam zou komen voor een seminar, kwam ik ‘bij toeval’ op de site van ‘the Reconnection®. Toevallig, omdat ik in het geheel niet op zoek was naar een healing, nog nooit van Eric Pearl gehoord had of van Reconnective Healing®.

Het enige dat ik deed was het woord ‘her-verbinding’ intoetsen in Google. Toen ik op de site van Eric Pearl kwam, kon ik niet meer stoppen met lezen en was geraakt door het woord Re-connection wat her-verbinden betekent.

Wonderlijk genoeg meldde ik me spontaan aan voor het seminar en zat ik twee weken later tussen honderden mensen in Amsterdam. In de tussentijd gebeurde er van alles in mijn hoofd en lijf. Het voelde alsof ik inwendig trilde, een soort griepgevoel terwijl ik me verre van ziek voelde, maar juist steeds energieker.

Tijdens mijn eerste ervaring met Reconnective Healing® heb ik een eigen spontane genezing ervaren en ik zal dat ik nooit meer zal vergeten. Alle gedachten, angsten en ideeën die bij mij hoorden, verdwenen en daarvoor in de plaats kwam een innerlijke rust en stilte die ik op één of andere manier wel herkende, maar niet in dit aardse leven. Het voelde alsof alles goed was. Toen de ‘healing’ klaar was, stapte ik van de massagetafel als een ander mens.

Healing Friesland

Doorgeven van deze frequenties

Het bijwonen van het seminar was bedoeld voor mijzelf als verrijking maar, zoals Eric Pearl in Amsterdam al zei; “Je kunt het een jaar of zelfs 10 jaar uitstellen, uiteindelijk ga je ‘iets’ met Reconnective Healing® doen”.

Dat zou voor mij niet gelden, maar er gebeurden teveel wonderlijke, onverklaarbare dingen in mijn leven wat me toch heeft doen besluiten om andere mensen de frequenties van Reconnective Healing® te laten ervaren.

Een week na het seminar gingen alle elektrische apparaten die ik aanraakte kapot. Zo veroorzaakte ik op één dag het uitvallen van 2 pinautomaten, het ‘op hol slaan’ van een parkeerautomaat in een grote parkeergarage, het uitvallen van een compleet intercomsysteem, het doorbranden van de wasdroger, het stilstaan van een horloge en het oververhit raken van een laptop.

In diezelfde week brandde het ziggo-kastje van de tv door, ging onze oven uit zichzelf programma’s draaien en begreep de monteur niet wat er gebeurd kon zijn omdat hij uit zichzelf andere verbindingen had gemaakt.


Reconnection Friesland

Waarom gebeurde dit?

Ik had het seminar in Amsterdam voor mijn eigen heling bezocht, maar ik voelde de sterke drang om deze energie, dit gevoel van liefde door te geven aan anderen. Het was op het moment dat ik besloot om Reconnective Healing® in te zetten in mijn praktijk, dat het kapotgaan van apparaten stopte. Later las ik in het boek van Eric Pearl dat ook hem soortgelijke ervaringen overkomen waren.

Ben jij klaar voor je eigen her-verbinding?

In de afgelopen jaren heb ik veel mensen een Reconnective Healing® of persoonlijke Reconnection® gegeven. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen.

Het werken met energie is onderdeel geworden van mijn leven. Het kan ook onderdeel worden van jouw leven. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Aarzel dan niet maar neem contact op.