Healing Joure

Reconnective Healing®

Energie | Licht | Informatie

Steeds meer zullen we ontdekken dat alles met elkaar verbonden is en dat alles bestaat uit energie en frequenties. Ook jij bent hier onderdeel van. Door je eigen frequentie te verhogen, merk je niet alleen dat jij jezelf heelt, maar ook je gezin en omgeving. Door het toelaten van hoge frequenties ontstaat een proces van her-verbinding.

Wat is Reconnective Healing®?

Reconnective Healing® is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

Reconnective Healing® onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken.

Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. 

Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Healing Joure

Licht - Informatie - Energie

Reconnective Healing® wordt door wetenschappers al jaren onderzocht en de eerste bevindingen bevestigen dat de frequenties die gebruikt worden bij Reconnective Healing® werken met 

Reconnective Healing® bij kinderen

Reconnective Healing® werkt voor kinderen hetzelfde als voor volwassenen.
Mijn ervaring is dat kinderen makkelijker en sneller op de frequenties reageren dan volwassenen. Zoals ook voor volwassenen geldt is, dat de Reconnective Healing® een bijdrage levert aan lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele balans. Reconnective Healing® werkt dus niet klachtgericht maar omvat veel meer dan dat. Het ondersteunt de ontwikkeling van uw kind.

Uw kind is van harte welkom als er sprake is van lichamelijke klachten of andere disbalans. Maar ook als uw kind last heeft van angsten, gedragsproblemen, slaapproblemen, emotionele problemen of als er sprake is van autisme, hyperactief gedrag, concentratieproblemen of leerstoornissen.

Omdat de meeste kinderen niet rustig op een behandeltafel gaan liggen zullen we gezamenlijk overleggen op welke wijze de Reconnective Healing® plaats kan vinden. Dit kan zowel in mijn eigen praktijk of bij u thuis. Het belangrijkste uitgangspunt is dat uw kind zich veilig en comfortabel voelt.
Her-verbinden Joure

Voelen van frequenties

Reconnective Healing® kan voor ieder mens een unieke ervaring zijn. Alleen al het voelen van de frequenties, het herkennen van de ‘staat van zijn’ en de rust die de frequenties met zich meebrengen zorgen voor een bijzonder gevoel.

Redenen voor het ervaren van Reconnective Healing® kunnen zeer uiteenlopend zijn. Voorbeelden van redenen zijn als er sprake is van lichamelijke klachten of als er sprake is van een disbalans op geestelijk, emotioneel of spiritueel gebied. Mijn ervaring is, dat Reconnective Healing® voor een versneld herstel kan zorgen als er sprake is bijvoorbeeld een burnout of andere psychische klachten.

Naast inzet van Reconnective Healing® bij disbalans kun je ook voor een Reconnective Healing® kiezen als je nieuwsgierig bent naar de ervaring of de frequenties wilt herkennen en een gevoel van eenheid wilt ervaren. Niet alleen in of met jezelf, maar met alles om je heen.

Healing Joure

Praktische informatie

  • Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen.
  • Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessies.
  • Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.
  • Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.
  • Het is mogelijk om Reconnective Healing® op locatie te ontvangen (bij immobiliteit)
  • Een sessie duurt 60 a 70 minuten waarbij je zo'n 30 minuten op de massagetafel doorbrengt.

Wil je meer weten of een afspraak maken?