Tarieven & Werkwijze

Mijn praktijk is gevestigd in Leeuwarden.

Voor een afspraak kun je contact opnemen via het contactformulier. 

Het is ook mogelijk om mij te bellen. Mocht ik niet bereikbaar zijn, kun je altijd een bericht inspreken. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. 


Ina Terra |Terra Reconnection

Foundational Practitioner of Reconnective Healing®

Reconnection-Certified Practitioner®

- 2012 - 

Energie healing Friesland
€ 85,-

Reconnective Healing®

  • Duur: 60-70 minuten waarvan er 30 minuten op de massagetafel wordt doorgebracht
  • Aanbevolen om 2 tot 3 sessies te ondergaan (soms 1 a 2 sessies al voldoende)
  • Reconnective Healing® op locatie mogelijk
  • Reconnective Healing® op afstand mogelijk (neem hiervoor contact op)
DNA activatie Reconnective Healing
€ 333,-

Reconnection®

  • Bedrag is landelijk vastgesteld
  • Reconnection® vindt plaats in 2 sessies van 45 minuten
  • Afspraak tussen sessies minimaal 25, maximaal 72 uur
  • Een sessie Reconnective Healing® vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk

Veelgestelde vragen

Vraag 1

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens de afspraak leg ik in alle rust meer uit over Reconnective Healing® en je kunt al je vragen stellen. Na deze kennismaking lig je gedurende 30 minuten op een massagetafel met je ogen gesloten. Tijdens deze sessie 'zal ik rond de tafel lopen met mijn handen zo'n 30 cm boven je lichaam, waarbij ik met energie 'speel'. Ik ben als het ware een initiator van de energie. Ik zet een deur open en jij bepaalt of je erdoor gaat. 


Vraag 2

Wat draag ik tijdens een sessie?

Omdat je een tijd stil ligt, is het belangrijk dat je geen knellende of te koude kleding draagt. Neem desnoods een warme trui mee en dikke sokken. Om de ervaring van de healing optimaal te maken, wordt het dragen van parfum afgeraden.

Vraag 3

Wat kan ik verwachten tijdens een sessie?

Mijn advies is, om helemaal niets te verwachten. Zodra je verwachtingen hebt, of wensen, kun je jezelf blokkeren om echt te ervaren wat de frequenties met je doen. De ervaringen zijn ook zeer uiteenlopend. Sommigen merken vrij weinig, andere rapporteren het zien van mooie kleuren, trillen van spieren of een intense rust. 

Vraag 4

Kan mijn kind een sessie krijgen en hoe ziet dat er dan uit?

Reconnective Healing® is voor iedereen. Omdat kinderen niet 'zomaar' op een massagetafel gaan liggen, stem ik het geven de healing af op de leeftijd en omstandigheden van het kind. Soms zit een kind bij een ouder op schoot of zit het lekker te spelen. Een afspraak kan ook bij jullie thuis gemaakt worden.

Vraag 5

Kan ik een afstand healing krijgen?

Het klinkt gek, maar een healing op afstand werkt hetzelfde als een afspraak bij mij in de praktijk. Soms zelfs nog beter. Van tevoren spreken we een datum en tijd af en naderhand hebben we telefonisch contact. Neem contact op voor verdere informatie.

Vraag 6

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing® en een persoonlijke Reconnection®?

Bij Reconnective Healing® ontvang je de frequenties en stem je jezelf hierop af. Deze blijven lang in je doorwerken. Het is een proces. Bij een persoonlijke Reconnection® maak je een bewust keuze om stappen te maken in het vergroten van je bewustzijn en je bent eraan toe om veranderingen toe te staan in je leven. Tijdens een Reconnection® worden axiatonale lijnen in je lichaam geactiveerd en verbonden met de axiatonale lijnen van de aarde en de kosmos. Het is een activatie van je DNA.

Meer vragen? Neem contact op