Scheen 126 8501 HK Joure
06 43044153
info@terrareconnection.nl

Reconnective Healing frequenties zijn tijdloos

Reconnective Healing

Reconnective Healing frequenties zijn tijdloos

Frequenties tijd-ruimte

We leven in een gigantisch groot, tijdloos, muldi-dimensionaal universum, maar we vullen niet dit hele universum. We leven in iets dat lijkt op een enorme bubbel of ballon waar alles in deze bubbel of ballon energie is geweest. En deze ballon is gecompomitteerd (aangetast) door ons vier-dimensionale bestaan hier op aarde van hoogte, breedte, diepte en tijd. En alles in deze ballon is energie geweest. Maar de tijd gaat sneller, dus onze ballon gaat ook sneller. Niet alleen van punt A naar punt B maar het beweegt sneller in alle richtingen op hetzelfde moment.

Dus de ballon breidt zich uit en als het zich uitbreidt, wordt het steeds dunner en doorlaatbaar, wat betekent dat de energie in de ballon in staat is om interactie te hebben met energie buiten de ballon. Nu, wat was er buiten onze ballon van tijd?

Volgens wetenschappers aspecten van licht en informatie die tijdloos zijn en dat hiervoor niet in onze bestaande tijd-ruimte bestond. Dus het is niet oud, het is tijdloos. Maar als we er interactie mee hebben, dan is het nieuw hier. Wanneer onze bubbel of ballon groter wordt, zal het steeds dunner en meer doorlaatbaar worden en het zal verdwijnen. Uiteindelijk zal tijd een illusie worden als we ‘tijdloze wezens’ worden. Dus het licht en de informatie dat buiten onze ballon of onze bubbel van tijd was, waar we altijd in leefden, is hier nu voor de eerste keer.

Aarde in ballon of bubbel van tijd
Aarde in tijdballon

Dit zijn wij, licht en informatie brengend naar de planeet, door de frequenties van Reconnective Healing. Door te blijven doen wat we aan het doen zijn.

Eric Pearl (Vertaling Youtube video: The Reconnective Healing frequencies are timeless)