Scheen 126 8501 HK Joure
06 43044153
info@terrareconnection.nl

Ervaringen

Reconnective Healing

In de lente van 2012, twee weken voordat Eric Pearl met het Reconnection Team in Amsterdam zou komen voor een seminar, kwam ik ‘bij toeval’  op de site van ‘the Reconnection®. Toevallig, omdat ik in het geheel niet op zoek was naar een healing, nog nooit van Eric Pearl gehoord had of van Reconnective Healing®.

Het enige dat ik deed was het woord ‘herverbinding’ intoetsen in Google. Toen ik op de site van Eric Pearl kwam, kon ik niet meer stoppen met lezen en was geraakt door het woord Re-connection wat herverbinden betekent.

Wonderlijk genoeg meldde ik me spontaan aan voor het seminar en zat ik twee weken later tussen honderden mensen in Amsterdam. In de tussentijd gebeurde er van alles in mijn hoofd en lijf. Het voelde alsof ik inwendig trilde, een soort griepgevoel terwijl ik me verre van ziek voelde, maar juist steeds energieker.

Tijdens mijn eerste ervaring met Reconnective Healing® heb ik een eigen spontane genezing ervaren dat ik nooit meer zal vergeten. Alle gedachten, angsten en ideeën die bij mij hoorden, verdwenen en daarvoor in de plaats kwam een innerlijke rust en stilte die ik op één of andere manier wel herkende, maar niet in dit aardse leven. Het voelde alsof ‘alles goed was. Toen de ‘healing’ klaar was, stapte ik van de massagetafel als een ander mens.

Ina Terra

Als nuchtere Friezin lag ik daar tijdens het seminar op een massagetafel en ik zag de mooiste lichten, ik leek door het universum te zweven en voelde me verbonden met alles en iedereen. Alle gedachten, angsten en ideeën die bij mij hoorden, verdwenen en daarvoor in de plaats kwam een innerlijke rust en stilte die ik op één of andere manier wel herkende, maar niet in dit aardse leven. Het voelde alsof ‘alles goed was’.

Het bijwonen van het seminar was bedoeld voor mijzelf als verrijking maar, zoals Eric Pearl in Amsterdam al zei; “Je kunt het een jaar of zelfs 10 jaar uitstellen, uiteindelijk ga je ‘iets’ met Reconnective Healing® doen”.

Dat zou voor mij niet gelden, maar er gebeurden teveel wonderlijke, onverklaarbare dingen in mijn leven wat me toch heeft doen besluiten om andere mensen de frequenties van Reconnective Healing® te laten ervaren.

Doorgeven van de frequenties

Een week na het seminar gingen alle elektrische apparaten die ik aanraakte kapot. Zo veroorzaakte ik op één dag het uitvallen van 2 pinautomaten, het ‘op hol slaan’ van een parkeerautomaat in een grote parkeergarage, het uitvallen van een compleet intercomsysteem, het doorbranden van de wasdroger, het stilstaan van een horloge en het oververhit raken van een laptop.

In diezelfde week brandde het ziggo-kastje van de tv door, ging onze oven uit zichzelf programma’s draaien en begreep de monteur niet wat er gebeurd kon zijn omdat hij uit zichzelf andere verbindingen had gemaakt.

Waarom gebeurde dit?

Ik had het seminar in Amsterdam voor mijn eigen heling bezocht, maar ik voelde de sterke drang om deze energie, dit gevoel van liefde door te geven aan anderen. Het was op het moment dat ik besloot om Reconnective Healing® in te zetten in mijn praktijk, dat het kapotgaan van apparaten stopte. Later las ik in het boek van Eric Pearl dat ook hem soortelijke ervaringen overkomen waren.

Na het seminar heb ik een persoonlijke Reconnection® gekregen en ook tijdens deze sessies gebeurde er van alles. Binnen een paar dagen merkte ik effect. Het leek alsof ik een helder inzicht had, noem het een ingeving. Ik overzag heel veel zaken beter en zoals ook in de omschrijving van de Reconnection® staat, kwam ik versneld op mijn levenspad.

In de periode die daarop volgde voelde ik me op alle niveaus energieker en sterker. Daarnaast zie ik ook in mijn omgeving dat Reconnective Healing® voor positieve effecten zorgt. Voorbeelden hiervan staan hieronder beschreven.

“Tijdens de Reconnective Healing® heb ik een rust en ontspanning ervaren die ik tot nog toe niet kende. Na de healingen ben ik zelf in staat deze rust weer te vinden door me te concentreren op mijn handen en de energie ‘op te roepen. Het is alsof ik tegenwoordig alles veel beter van een afstand kan bekijken zonder meegesleept te worden door emoties”.

“Na jaren van migraine heb ik na een afstand healing (tijdens een migraine aanval) al sinds tien jaar geen migraine meer gehad”.

“Mijn dochter van drie valt ’s avonds na enkele minuten in slaap en slaapt ‘s nachts weer door, terwijl we daarvoor lang bezig waren om haar in slaap te krijgen en ze ook vaak uit bed kwam”.

“Vanwege concentratieproblemen en hyperactiviteit kon ik me moeilijk concentreren en rust bewaren in mijn werk. Na de Reconnective Healing® ben ik in staat om me op één ding te concentreren, rustig te werken en me af te sluiten voor de geluiden om me heen.  En niet alleen ik, maar ook mijn omgeving merkt het verschil”.

“Mijn ervaring met de Reconnection® was heel bijzonder. Het voelde alsof mijn ledematen los van elkaar bewogen, ik zag kleuren die ik niet kende en een gezoem rond mijn hoofd. Een paar dagen na de Reconnection® kreeg ik zoveel inspiratie dat ik niet kon ophouden met schrijven. Ik wilde alles onthouden wat er in me opkwam.”

“Voor mij heeft mijn persoonlijke Reconnection® veel opgeleverd. Het was alsof ik ineens begreep wat ik wilde, zowel in mijn privéleven als op werkgebied. Ik kan beter keuzes maken en naar mijn gevoel luisteren. Soms lijkt het alsof ik kennis en inzicht heb, die ik voorheen niet had.”