Scheen 126 8501 HK Joure
06 43044153
info@terrareconnection.nl

Reconnection®

Reconnective Healing

Bij je persoonlijke Reconnection® worden dezelfde helende frequenties gebruikt als bij Reconnective Healing®, maar met een specifiek doel: het versnellen van de evolutie en het levenspad van de persoon. Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. Lang geleden zijn wij los geraakt van deze lijnen.

De Reconnection® brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Via deze lijnen wordt de basisenergie aangetrokken voor herstel van de functies van het menselijke lichaam. De Reconnection® activeert deze nieuwe lijnen en staat de uitwisseling van licht en informatie toe met ons DNA. Het is in feite een her-verbinding met het universum, met de aarde en ook met andere dimensies in onszelf, het stelt ons open voor al onze mogelijkheden. Het helpt ons om ons levensdoel te ontdekken en te bereiken. Het brengt onze eigen interne saboterende stemmetjes en twijfels tot zwijgen, waardoor we met een heldere en krachtige focus ons levenspad vervolgen.
Het vindt altijd plaats in twee sessies van één uur, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen. Het hoeft maar één keer in het leven te gebeuren. Het wordt aangeraden (maar niet verplicht) om 1-3 healing sessies te ervaren voorafgaand aan De Reconnection®.

Een persoonlijke Reconnection® is een ervaring waar je bewust voor kiest en die eenmalig plaatsvindt. Je kunt voor een Reconnection® kiezen als je een sprong wilt maken in je eigen ontwikkeling, op je levenspad wilt komen en meer vanuit de levensstroom wilt leven. De ervaringen die mensen hebben met een persoonlijke Reconnection® zijn allemaal uniek maar één ding hebben ze allemaal gemeen. En dat is dat er vaak binnen korte tijd veel in hun leven verandert. Denk hierbij aan het oplossen van belangrijke levensvragen, het meer leven vanuit persoonlijke passies, het ‘helder’ overzien van situaties en het versneld ontwikkelen van bepaalde vaardigheden. Bovendien kan dit zich soms binnen paar dagen manifesteren, terwijl daar normaal gesproken langdurig en hard voor gewerkt moet worden. Sommige mensen voelen zich ‘een nieuw mens’ of ‘gelukkig weer helemaal de oude’.